Music Galore

A forum about music.

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 2015-10-13 07:57:13

RossSae
Rookie Musician
Registered: 2015-10-13
Posts: 12

adidas superstar 2 tilbud

Tager til Instagram i weekenden annoncerede, Pusha at han for nylig havde modtaget et opkald fra adidas Originals lade ham vide, at den adidas zx flux weave næste #KingPushEQT prøven er klar. Han loft fra annonceringen med hashtag "#BlackMarket", som sandsynligvis en indikation af den anden sneaker tema.
Når det kommer til premium kvalitet materialer og konstruktion, canadisk baserede herretøj etiket, vinger + horn giver bare, at med adidas superstar 2 dame deres fortolkning af den klassiske Stan Smith silhuet.
Den vinger + horn x adidas Originals Stan Smith er hovedsagelig består af småsten Horween læder med en behåret ruskind hæl fane, som adidas superstar 2 tilbud er inspireret af West Point Academy fodboldhold. Suppleret med Grå snørebånd, er forsimplede og elegante profil toppede ved en ren hvid sål enhed.
Du ved allerede, at adidas Originals har et stablet lineup af Lukkede om dæk til 2016, men hvad hvis vi fortalte dig, at der er endnu mere at være begejstret? Fremvist på adidas zx flux dame Niketalk er nye colorways for adidas Tubular Doom og Tubular X. Up top, vil du se en Tubular Doom med en reflekterende 3M belægning på tå og underlag. Chancerne er, er det mere end sandsynligt den grå colorway præsenteret i dette billede, men det er den første, vi har hørt eller set om awesome brug af 3M.

Offline

 

2015-10-13 07:57:13

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting