Music Galore

A forum about music.

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 2015-07-27 03:33:22

NancyGreeen
Rookie Musician
Registered: 2015-07-27
Posts: 6

nike air max thea heren

Volgens Nike's Instagram, deze zijn nu beschikbaar, maar nike air max 1 dames sale het lijkt erop dat er is al een vertraging voor de online lancering. Houd een oogje op Sportswear sectie Nikestore voor meer. Retail is ingesteld voor $ ?.
Met de 20ste verjaardag van de iconische Nike Air nike air max thea heren Max 95 silhouet op ons, het merk samen met Mexico City-based street artist Smithe Een voor een muurschildering gewijd aan de schoen en de anatomie van Air begrip in New York City.
Volgens Nike, werd de muurschildering geïnspireerd door zowel de originele Air Max 95 en Air Max 95 Ultra Jacquard, die werd uitgebracht op 16 juli Smithe Men gebruikt de muur te schilderen nike air max 2015 kopen wat het merk genoemd als een juxtapositie van de Jacquard en de origineel, geschilderd als een gedeconstrueerd silhouet, bijna met een menselijk uiterlijk.
Voor het schilderij van de originele Air Max 95, de enige fungeert als ruggengraat van de schoen, de kanten bandjes zijn ribben van de schoen, het gaas is de huid van de schoen en de bovenste nike air max 1 dames gesorteerde is de schoen spiervezels. De Jacquard schilderij maakt gebruik van de schoen geweven bovenste te vertegenwoordigen spiervezels en magwire de schoen als de fascia die de spieren op zijn plaats houdt.

Offline

 

2015-07-27 03:33:22

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting